7 Şubat 2010 Pazar

Basında biz


Akapunktur bağışıklık sistemini güçlendiriyor


Akupunktur uzmanı Dr. Nermin Sezgin Günaydın, akupunkturun bağışıklık sistemini kuvvetlendirmesi sebebiyle bazı hastalıklara yakalanma riskini azatlığını söyledi.
Akupunkturun nörolojik hastalıklardan, göz hastalıklarına, ürogenital sistem rahatsızlıklarından kalp-damar rahatsızlıklarına kadar birçok hastalığın tedavisinde kullanıldığını ifade eden Günaydın, akupunkturun gribal enfeksiyonlara karşı koruyucu olarak uygulanabileceğini ifade etti.
"Akupunkturun ilaçsız ve yan etkisiz bağışıklık sistemini kuvvetlendirdiğini ve hastalıklara karşı vücut direncini artırdığını" kaydeden uzman, "Akupunktur solunum yolu hastalıklarının tedavisinde de çok etkili bir yöntemdir. Ses kısıklığı, akut tonsilit, grip, akut rinit, alerjik rinit, akut sinüzit bronşial astım, kronik bronşit ve faranjit gibi tedavisini akupunkturla yapmak mümkün. Bir çok hastalığa karşı da hem koruyucu hem de tedavi amaçlı uygulanabilir" diye konuştu.


Nermin Sezgin Günaydın, "Akupunktur vücut direncini artırarak vücudun savunma istemini harekete geçirir. Bu gün gribal hastalıkların tedavisinin temel amacı bağışıklık sistemini desteklemek. Akupunktur da aynı görevi yapıyor. İlaçsız, yan etkisiz bağışıklık sistemini güçlendiriyor. " şeklinde konuştu.
NKMED Güzellik Merkezi'nde yöntemi uygulayan Dr. Nermin Sezgin Günaydın'ın iletişim telefonu:0532 424 35 25

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder